Rekonstrukce bytového domu – P. Bezruče 639/640, Strakonice

Zakázka obsahovala kompletní revitalizaci pláště budovy (tj. realizace kontakního zateplovacího systému Baumit s použitím finálních vrstev Silikon Top na obytná patra budovy a Mosaik Top na sklepní část), částečná výměna oken Hoco, odstanění vybraných komínových těles, obnova střešního pláště včetně veškerých klempířských prvků (pokládala se zde betonová krytina Bramac), venkovní okopání suterénních stěn, jejich následná izolace a  provedení drenáží, venkovní zpevněné plochy a jiné dokončovací práce. Sdružení vlastníků zde využilo podporu financování z programu Zelená úsporám (program Ministerstva životního prostředí).

InvestorSVJ P. Bezruče 639-640 za podpory programu MŽP Zelená úsporám

Autor: Projekční kancelář K-Projekt

Realizace2010

LokalitaPro zobrazení okolí této stavby klikněte zde

Pro zobrazení mapy klikněte zde

Zpět